Velkommen hjem til Åbyen

Bo i rolige omgivelser, midt i byen.

I Havebyen får du en kvalitetslejlighed beliggende med kort afstand til alle byen faciliteter, og samtidig i et roligt boligområde. Her er Brabrand stien og Aarhus centrum i gåafstand, og alle byens faciliteter nås let på cykel.

Gåafstand

Indkøb – 200 M.

Fitness – 500 M.

Brabrand Stien – 500 M.

Cykelafstand

Via University College – 1,5 Km.

Aarhus Uni – 3 Km.

Handelshøjskolen – 2,5 Km.

Aarhus C (Magasin) – 2,5 Km.

I Bil

Motorvej Aarhus S. – 3 Km.

Havebyen lige ved midtbyen – tæt på smuk natur

 Havebyen ligger i Åbyen, som er en del af det nye brokvarter, der ligger langs og omkring Søren Frichs Vej, som er i rivende udvikling.

Åbyen er tæt på uddannelsesinstitutioner, Ceres Byen og Aarhus midtbys mange faciliteter. I Åbyen, er Netto lige rundt om hjørnet og midtbyen blot få minutter på cykel borte. Ydermere er der i området massere af grønne arealer og en smuk park som skærer igennem området omkring et større regnvandsbassin, hvilket giver luft og liv til området.

Brabrand stien og Aarhus Å

Aarhus Å & Brabrandstien er placeret tæt på ejendommen og gennemløber Aarhus Ådal, Brabrandsøen og den indre by, for endelig at løbe ud i Aarhus Havn og Aarhusbugten.

Brabrandstien er en smuk rekreativ sti, som leder fra Aarhus centrum, langs Aarhus Å og rundt om Brabrand Sø & Årslev Engsø.

Området omkring Brabrand Sø og Årslev Engsø er fantastiske områder, hvor man kan opleve et rigt dyreliv og enestående natur.

Stien benyttes dagligt af mange brugere til både løb, cykling og diverse andre motionsformer.

Der er derfor massere af muligheder for en aktiv hverdag, enten i midtbyen eller i den smukke natur omkring Ådalen og Brabrand Søerne.

Havebyen
Havebyen

Velkommen hjem til Havebyen

Her kan du nyde naturen, udsigten, den friske luft - og samtidigt bo tæt på alting. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Nybolig Aarhus C - Bruuns Bro Lejligheder på tlf. 86 17 40 11

Få mere information
Havebyen

Alexander Eeg

Udlejning, ae2@nybolig.dk

Havebyen

Lea Bloch

Udlejning, lb3@nybolig.dk